Στο 31o Πανελλήνιο πρωτάθλημα (αγώνας δυσκολίας), Βόλος 10 & 11 Οκτωβρίου προκρίθηκαν 4 αθλητές μας. Από αυτούς διακρίθηκαν 3 και κατέκτησαν την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο: η Νίκη Σακκά στην κατηγορία Α', ο Παναγιώτης Νανούσης  επίσης στην κατηγορία Α' και η Ελένη Σακκά στην κατηγορία ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α'. 

Για άλλη μια φορά οι συστηματικές προπονήσεις και οι αγωνιστικές επιδόσεις των πρωταθλητών μας στέφθηκαν με επιτυχία και γέμισαν υπερηφάνια τους γονείς τους και το Σύλλογό μας! 

Η Σίλια Φρονιμάκη είχε μια πολύ καλή παρουσία και κατέλαβε την 13η θέση. Είμαστε σίγουροι ότι την εμπειρία που απέκτησε η Σιλια στους αγώνες αυτούς θα την αξιοποιήσει δημιουργικά στις προπονήσεις της για την επόμενη συμμετοχή της σε αγώνες!

Ο Σύλλογός μας ενισχύοντας τόσο τους στόχους του για την καλλιέργεια και ανάπτυξη της αγωνιστικής αναρρίχησης, όσο και αξιοποιώντας τη νέα και σύγχρονων προδιαγραφών  πίστα αναρρίχησης που απέκτησε με τη βοήθεια της Ε.Ο.Ο.Α. και της Γ.Γ.Α., αποφάσισε να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τους ήδη αθλητές του και να επικεντρωθεί στην εκπαίδευση και προπόνηση νέων αθλητών από το φυτώριο των παιδιών που προπονούνται στην πίστα μας. Για το σκοπό αυτό αύξησε ήδη εντυπωσιακά τις εγγραφές νέων αθλητών και προσδοκά στη συμμετοχή και διάκρισή τους σε μελλοντικούς αγώνες! Σύντομα δε, θα ανακοινώσει νέα κίνητρα και τρόπους στήριξής τους.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας η νέα αγωνιστική χρονιά του 2021 να είναι η καλύτερη για αυτούς και να ανεβούν και να τους καμαρώσουμε πολλές φορές στο βάθρο των νικητών, και τους υποσχόμαστε την αμέριστη στήριξη του Συλλόγου μας!! 

Από το Διοικητικό Συμβούλιο