Παρά τις δυσκολίες το 2020 οι αναρριχητές βράχου κατάφεραν να σκαρφαλώσουν κάμποσο… Κι όχι μόνο σκαρφάλωσαν (όσο το επέτρεψαν οι συνθήκες για τον covid-19) αλλά κατέγραψαν τη δράση τους  στους αντίστοιχους πίνακες της ΕΟΟΑ.

Έτσι φέτος, την μεγαλύτερη βαθμολογία κατατεθειμένης αναρριχητικής δράσης για το 2020 μας έδωσε ο υπέροχος δάσκαλός μας ο Γιώργος Βουτυρόπουλος 1ος (113,5 βαθμοί), ο Θάνος Μπακογιάννης 2ος   (100,5 βαθμοί) και η Χρύσα Δούκα 3η (44 βαθμοί) ήταν οι πρώτοι! Ο Σύλλογος τους ευχαριστεί και τους πρόσφερε ως επιβράβευση δωροεπιταγές 120, 100 και 80 ευρώ αντίστοιχα για την ανανέωση του  εξοπλισμού τους! Δράση κατέθεσαν και άλλοι αναρριχητές μας όπου υπό  κανονικές συνθήκες θα φροντίζαμε να πάρουν πολλά δώρα από τους χορηγούς μας, όπως αναγομώσεις αναρ.παπουτσιών, αναρριχητικά υλικά, βιβλία κλπ. Δυστυχώς όμως φέτος με την πανδημία, τα κλειστά καταστήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κι οι καταστηματάρχες, αυτό δεν στάθηκε εφικτό…

Δίνοντας στο σύλλογο την αναρριχητική δράση τους, ο σύλλογος μας αθροίζει βαθμολογίες και συμμετέχει στην αξιολόγηση σωματείων της ΕΟΟΑ συγκεντρώνοντας αντίστοιχα με τη σειρά του βαθμούς με τους οποίους καταλαμβάνει  ανάλογη σειρά κατάταξης μεταξύ όλων των σωματείων της ΕΟΟΑ. Η καταγραφή και κατάθεση της αναρριχητικής δράσης  βοηθά και τους ίδιους τους αναρριχητές γιατί λαμβάνεται υπόψη στις επόμενες βαθμίδες εκπαίδευσης και όχι μόνο. Παράλληλα, τα κίνητρα που θεσπίζει ο Σύλλογός μας, ανανεώνονται και βελτιώνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα ύστερα από προτάσεις των ίδιων των αναρριχητών μας προς το Δ.Σ.!! Θα περιμένουμε και φέτος τις προτάσεις τους, κι ωστόσο, τους ευχόμαστε καλά …σκαρφαλώματα!!!!