Προϋποθέσεις συμμετοχής στις ορειβατικές-πεζοπορικές εξορμήσεις  του συλλόγου: 

Α. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ:

α)  Να είναι ενήλικες και υγιείς, να γνωρίζουν τις απαιτήσεις και την επικινδυνότητα των εγχειρημάτων στα οποία θα συμμετάσχουν, και να αναλαμβάνουν ατομικά την ευθύνη για την άσκηση των δραστηριοτήτων αυτών και για την ασφάλειά τους, αποδεχόμενοι τους κινδύνους που ενέχει η συμμετοχή τους σε αυτές.

β) Να δηλώνουν υπεύθυνα ότι διαθέτουν τις απαραίτητες γνώσεις και ικανότητες, την εμπειρία και τον εξοπλισμό που απαιτείται για την εκάστοτε διαδρομή στην όποια θα επιλέξουν να συμμετάσχουν, καθώς επίσης και ότι θα έχουν την ευθύνη της ενημέρωσής τους για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και για τον επικείμενο χρόνο διεξαγωγής της διαδρομής-ανάβασης.

γ)  Η συμμετοχή τους προϋποθέτει παραίτηση από κάθε απαίτησή τους, τόσο κατά του συλλόγου όσο και κατά του εκάστοτε συντονιστή της δραστηριότητας στην οποία θα συμμετάσχουν, σε περίπτωση ατυχήματος, που οφείλεται στους ίδιους.

δ) Αν δεν είναι μέλη του Ε.Π.Ο.Σ.Φυλής,  γίνονται την πρώτη φορά που θα συμμετάσχουν, συμπληρώνοντας την Αίτηση Μέλους και πληρώνοντας την ετήσια εγγραφή-συνδρομή ύψους 15 ευρώ. Εάν είναι ήδη μέλη άλλου Αθλητικού Σωματείου, μέλους της Ε.Ο.Ο.Α., γίνονται δεκτά, αρκεί να προσκομίσουν  την Ορειβατική ταυτότητα της Ομοσπονδίας θεωρημένη για το τρέχον έτος. Μόνον στην περίπτωση αυτή δεν είναι απαραίτητο να γίνουν μέλη του Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής. Η προϋπόθεση αυτή συνάδει με τον ισχύοντα αθλητικό νόμο για τα σωματεία και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Στόχος του συλλόγου είναι να αποτελέσει την «ορειβατική» οικογένεια των μελών του, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους στο βουνό και να μοιραστούν με την ίδια αγάπη για τη φύση και την ορειβατική ιδεολογία, τις συγκινήσεις που προσφέρει η συντροφικότητα και η ασφάλεια στις αναβάσεις με το σύλλογο. Επιδίωξή του Συλλόγου είναι η κατάργηση της συμμετοχής «περαστικών» ή «πελατών» και η ενίσχυση της έννοιας «Σύλλογος», μιας συντροφιάς ανθρώπων που διακατέχονται από την αγάπη για το βουνό και τη φύση και έχουν αναπτυγμένη την ορειβατική αλληλεγγύη.

Β. ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ :

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ  στο τηλέφωνο: 210-2411148 κάθε μέρα από 18:00-21:00 (εκτός Σαββάτου και Κυριακής)

Για την οριστικοποίηση της κράτησης όταν χρησιμοποιείται πούλμαν για τις μετακινήσεις (ή άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς) είναι απαραίτητη κατάθεση της ορισμένης  προκαταβολής στο χρονικό διάστημα τριών ημερών από την κράτηση,  στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου. Στην αιτιολογία κατάθεσης είναι απαραίτητο να αναγράφεται το επώνυμο του καταθέτη.

Γ. ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗ EUROBANK:

0026.0449.14.0200232769

ΙΒΑΝ : GR2402604490000140200232769

Όνομα Ιδιοκτήτη τραπεζικού λογαριασμού: Ε.Π.Ο.Σ.Φυλής

Δ. ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗ:

ΑΦΕΤΗΡΙΑ και επιστροφή του πούλμαν: Στάση «ΑΤΤΙΚΗ» του ΜΕΤΡΟ, στην έξοδο της οδού Λιοσίων. Την ίδια στάση χρησιμοποιούν και όσοι μετακινούνται με τον ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ.

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ:

Για Βόρεια Ελλάδα: α) Ρενώ, β) Γέφυρα Καλυφτάκη (διασταύρωση για Ολυμπιακό Χωριό)

Για Νότια Ελλάδα: α) ΒΙΑΜΑΞ β) Σούπερ μάρκετ «ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ» στο Παλατάκι.