Διακρίσεις στην αναρρίχηση το 2014

Ο αθλητής του ΕΠΟΣ Φυλής Θοδωρής Διακάκης  συμμετείχε στο 25ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης (αθλήματα δυσκολίας, ταχύτητας & bouldering) που πραγματοποιήθηκε στις 12-13/4/14 στον Αλμυρό Βόλου.

Πολλές  ήταν οι διακρίσεις που έλαβε :

1ος στο open bouldering  παίδων, 3ος στο αγώνισμα δυσκολίας παίδων, 7ος στο bouldering  (αγωνίστηκε στην κατηγορία "Ανδρών")

Μετά τις παραπάνω επιτυχίες ο Θοδωρής Διακάκης  επιλέγει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Αγωνιστικής Αναρρίχησης, σε διεθνής αγώνες στους οποίους θα  συμμετάσχει η Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης.

Επίσης  κλήθηκε και συμμετείχε στο διάστημα 1 – 7 Ιουλίου 2014 στο Ομοσπονδιακό camp προετοιμασίας που πραγματοποιηθηκε στην Κάλυμνο μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες Διεθνείς αναρριχητές και αναρριχήτριες. Αξίζει να τονίσουμε ότι τα αναρριχητικά πεδία της Καλύμνου είναι από τα δυσκολότερα και πιο ενδιαφέροντα του κόσμου.

Μπράβο!!!!! Θοδωρή σε συγχαίρουμε και σε  καμαρώνουμε. Οι επιτυχίες και οι διακρίσεις σου καθώς και η συμμετοχή σου στην Εθνική Ομάδα μας γέμισαν χαρά και συγκίνηση.

Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία  στην προσπάθεια σου, είμαστε δίπλα σου.