Με επιτυχία η εθελοντική δράση "Let’s do it 2015" στις παρυφές του Ποικίλου Όρους

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά ο εθελοντικός καθαρισμός που πραγματοποίησε ο Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής με την υλικοτεχνική υποστήριξη και τη συνεργασία του Δήμου Φυλής, στα πλαίσια της δράσης «Let's do it Greece» που πραγματοποιήθηκε στις 26 Απριλίου σε όλη την Ελλάδα.

Μικροί οικολόγοι μεγάλοι εθελοντές έγιναν περισσότεροι από πενήντα ευαισθητοποιημένοι  κυρίως μαθητές αλλά και εκπαιδευτικοί και γονείς που όλοι μαζί με πολύ καλή διάθεση και όρεξη για δράση σήκωσαν τα μανίκια και έδειξαν πως όλοι μαζί μπορούν για ένα καλύτερο περιβάλλον.

Από τις 10:30 το πρωί έως και τη 1:00 το μεσημέρι, εργάστηκαν με ζήλο, έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και καθάρισαν περιμετρικά το σχολικό συγκρότημα στην συνοικία Ζωφριά των Άνω Λιοσίων, το περιαστικό δάσος του Ποικίλου όρους, μια πλατεία και δύο παιδικές χαρές της συνοικίας, από πλαστικά μπουκάλια, μπάζα, ρούχα, σακούλες και πολλά άλλα σκουπίδια.

Μικροί και μεγάλοι ενημερώθηκαν για τους σκοπούς της δράσης του ''Let's do it World'' και αυτοί με την σειρά τους ενημέρωσαν τους περαστικούς για το πόσο σημαντικό είναι να διατηρούν καθαρή την πόλη στην οποία ζούνε. Καθαριότητα σημαίνει Πολιτισμός και οφείλουμε όλοι να προσέχουμε το αστικό και φυσικό μας περιβάλλον. 

Ολοκληρώνοντας την δράση καθαρισμού οι εθελοντές όλοι μαζί φώναξαν δυνατά  ‘’Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής did it’’, ανανεώνοντας το ραντεβού για του χρόνου.