ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 2022-2022 στην πρότυπη σύγχρονη πίστα αναρρίχησης της WALLTOPIA στο νέο και μοντέρνο κτήριο του Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής

 1. ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Συνδρομές μελών (μηνιαίες & ημερήσιες):

Αγωνιστικό τμήμα (τρεις προπονήσεις ανά εβδομάδα): 40€

Ακαδημίες & φυτώρια αθλητών (τρεις προπονήσεις ανά εβδομάδα): 40€

Αναρριχητικό παιχνίδι (3-6 ετών), δύο πρόπονήσεις ανά εβδομάδα: 20€

 

2. ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Προπόνηση ενηλίκων με τη βοήθεια προπονητή: μηνιαία συνδρομή 40€, ημερήσια συνδρομή: 10€

Ενήλικες ελεύθερη αναρρίχηση (χωρίς τη βοήθεια προπονητή): μηνιαία συνδρομή 30€, ημερήσια συνδρομή: 10€

Προπόνηση υψηλών αποδόσεων: 40€

Τεστ απόδοσης: 12€

**Για τα μέλη του συλλόγου με μηνιαία συνδρομή και αθλητές του συλλόγου τα τεστ απόδοσης παρέχονται χωρίς επιπρόσθετες χρεώσεις.

Προπονητής είναι ο Κωνσταντίνος Παλαιοκρασσάς, μεταπτυχιακός απόφοιτος του MSc Sport Science & Performance Coaching του Solent University, UK και προπτυχιακός απόφοιτος από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Κατά την διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών του αφιέρωσε όλες του τις έρευνες με θέμα την μεγιστοποίησης της απόδοσης στο άθλημα της αναρρίχησης καθώς και πραγματοποίησε την διπλωματική εργασία με τίτλο ‘’ Force-Velocity & Power production differences between advance and elite male rock boulder climbers during a prone pull-up test ‘’. Επίσης, η αγάπη του για την προπονητική καθώς και η πρακτική του άσκηση ως προπονητής αναρρίχησης τον βοήθησαν να χτίσει την φιλοσοφία του ως προπονητής

3. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η χρήση των αναρριχητικών τοίχων της αθλητικής εγκατάστασης επιτρέπεται μόνο σε αθλητές, ή παιδιά μελών Συλλόγου, ή μέλη συλλόγων.

Απαραίτητη εγγραφή ενηλίκων στο σύλλογο (κόστος ανά έτος 15€) ή επίδειξη ορειβατικής ταυτότητας οποιουδήποτε συλλόγου (θεωρημένη για το τρέχον έτος) ή επίδειξη δελτίου αθλητή.

** Στα Παιδικά τμήματα για δύο ή περισσότερα παιδιά της ίδιας οικογένειας ισχύει έκπτωση 10%

Στους αθλούμενους παρέχεται ασφάλεια αστικής ευθύνης έναντι ατυχήματος εντός του κτιρίου.