ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ

 

Το Δ.Σ. στην προσπάθειά του να καλλιεργήσει την αγωνιστικότητα μεταξύ των αθλητών τοξοβολίας, αποφάσισε στη συνεδρίαση της 6/10/2020 τα εξής νέα κίνητρα:

  1. Στους νεοεγγραφόμενους αθλητές τοξοβολίας θα καταβάλλεται η αξία του παράβολου συμμετοχής τους στον 1ο αγώνα  τους (15 ευρώ με την προσκόμιση του παραστατικού στο Σύλλογο)
  2. Στους αθλητές τοξοβολίας θα καταβάλλεται σε κάθε 3η συμμετοχή τους σε αγώνες, η αξία του παράβολου (15 ευρώ με την προσκόμιση του παραστατικού στο Σύλλογο. Απαραίτητη η προσκόμιση στο σύλλογο των παραστατικών των ενδιάμεσων αγώνων μέχρι τον 3ο )

*Βασική προϋπόθεση για τα παραπάνω είναι η καταβολή της συνδρομής του τοξότη κάθε μήνα στο σύλλογο

Από τον Ιανουάριο του 2021 και εξής, α) οι τοξότες με δελτίο αθλητού θα καταβάλλουν μειωμένη μηνιαία συνδρομή  στο σύλλογο αξίας 10 ευρώ, ενώ  β) Οι τοξότες που απλά προπονούνται χωρίς δελτίο αθλητού, θα καταβάλλουν 20 ευρώ μηνιαία συνδρομή στο σύλλογο

Ο Σύλλογος παρέχει δωρεάν εκπαιδευτικά τόξα για τους τρεις πρώτους μήνες προπονήσεων και μετά θα επιδοτεί την αγορά τόξου του κάθε τοξότη (θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά το 2021)

Κίνητρα που εξακολουθούν να ισχύουν:

Επιπλέον επιβραβεύει τους αθλητές τοξοβολίας ανά έτος οι οποίοι θα διακριθούν σε αγώνες της Ε.Ο.Τ. σε 1η ή 2η ή 3η θέση με δωροεπιταγή για αγορά υλικών τοξοβολίας αξίας 80 ευρώ με την προϋπόθεση να έχουν συμμετάσχει σε τουλάχιστον τρεις (3) αγώνες κατά τη διάρκεια του έτους  και να έχουν διακριθεί έστω και σε έναν από τους τρεις αγώνες.

Παράλληλα για όλους τους αθλητές του που συμμετέχουν σε αγώνες εκτός Αττικής, καλύπτει την δαπάνη μετακίνησής τους από και προς την περιοχή διεξαγωγής του αγώνα με 0,08 ευρώ/ανά χιλιόμετρο.

Με την ισχύουσα νομοθεσία οι αθλητές κάτω των 18 ετών που διακρίνονται σε μία από τις τρεις πρώτες θέσεις σε αγώνες της Ε.Ο.Τ., γράφονται (με αίτησή τους) στον πίνακα διακρίσεων του άρθρου 34 του Ν.2725/1999 όπως ισχύει μετά την τροποποίησή του από το άρθρο 38 παρ. 1 και 2 του Ν.4115/2013. Χορηγείται βεβαίωση από την Γ.Γ.Α. εγγραφής αυτών των αθλητών στον πίνακα διακρίσεων και αυτή χρησιμοποιείται για εισαγωγή του αθλητού στα Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Π.Ο.Σ.Φυλής