Ο Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής επιβραβεύει τους αθλητές του
Ο Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής επιβραβεύει τους αθλητές του!
Ο σύλλογος μας, πιστός και φέτος στο ραντεβού του με τους διακριθέντες αθλητές του της αγωνιστικής αναρρίχησης, παρέδωσε στους Ελένη και Νίκη Σακκά και Παναγιώτη Νανούση δωροεπιταγές ως επιβράβευση για τις επιτυχίες τους το έτος 2020.
Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν την ίδια ανοδική πορεία!
Η αγωνιστικότητα και στην τοξοβολία επιβραβεύεται!
Οι ετήσιες επιβραβεύσεις των αθλητών είναι πρώτη προτεραιότητα του Ε.Π.Ο.Σ.Φυλής και πιστός στις αρχές του, τις υλοποίησε και φέτος παρά τις δυσκολίες της πανδημίας, υποστηρίζοντας τον αθλητισμό!
Το 2020, μια δύσκολη χρονιά για όλους, οι αθλητές μας είχαν πολύ λίγους αγώνες στη διάθεσή τους για να δοκιμαστούν. Παρ’ όλα αυτά μετά από πολύ καλή προετοιμασία, οι αθλητές από το Δήμο μας, Ανδρέας Καρίπης και Πολυξένη Κούτρα είχαν μια πολύ καλή παρουσία!
Για τις διακρίσεις τη χρονιά που πέρασε, του Ανδρέα σε δύο αγώνες και την πολύ καλή προσπάθεια της Πολυξένης, ο Σύλλογός μας τους επιβράβευσε με δωροεπιταγές για τον εμπλουτισμό του αθλητικού τους εξοπλισμού από ειδικό κατάστημα.
Αναμένοντας με αδημονία την ανακαίνιση του χώρου προπόνησης «ΘΕΑ» και την δημιουργία τεραίν ρίψεων μεγάλων αποστάσεων από το Ν.Π.Αθλητισμού-Πολιτισμού «Η Πάρνηθα» του Δήμου Φυλής, είμαστε σίγουροι ότι όταν το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες οι αθλητές τοξοβολίας του Δήμου μας, στις σωστές εγκαταστάσεις, θα δρέψουν πολύ περισσότερες διακρίσεις! Τους ευχόμαστε γρήγορα να επιστρέψουν στις προπονήσεις τους!